noscript image for google
Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
Υπηρεσίες
Αρμονία Fitness - Gym | Γυμναστήριο - Κέντρο Σωματικής Ευεξίας Καστοριά
Επισκεφτείτε το  γυμναστήριο μας “Αρμονία Fitness - Gym” το οποίο εδρεύει Γράμμου 74 στην Καστοριά και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το πρόγραμμα γυμναστικής που σας ταιριάζει, ώστε να επιτύχετε τον στόχο που επιθυμείτε.

Ακόμα, στο γυμναστήριό μας υπάρχουν προγράμματα για ειδικούς πληθυσμούς όπως, άτομα με καρδιοπάθειες, διαβήτη, μυοσκελετικές παθήσεις ή κακώσεις, καθώς και για άτομα με ειδικές ανάγκες. 
Ειδικές μετρήσεις και κλειστά μαθήματα ορθοσωμίας.
 
 Ρυθμική Γυμναστική

Ρυθμική Γυμναστική

Η ρυθμική γυμναστική είναι ένα άθλημα που συνδυάζει το μπαλέτο και τον μοντέρνο χορό με την γυμναστική, εναρμονίζει γυμναστικές κινήσεις του σώματος σε συγχρονισμό με την μουσική.

Τα πλεονεκτήματα της ρυθμικής γυμναστικής είναι ότι μαθαίνουμε να κινούμαστε με κομψές εκφραστικές και γεμάτη χαρά κινήσεις, αποκτούμε αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη. Ακόμα, βελτιώνουμε την ευλυγισία μας και αποκτούμε καλή φυσική κατάσταση.

Ενδιαφέρομαι

 
 Ενόργανη Γυμναστική
Ενόργανη Γυμναστική
Με την ενόργανη γυμναστική όλο το σώμα μας αποκτά δύναμη, ευλυγισία και εκφραστικότητα. Δίνει οφέλη τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο και βοηθάει την ανάπτυξη του συντονισμού και της ισσοροπίας, της βελτίωσης δύναμης και ευλυγισίας αλλά και της αυτοσυγκέντρωσης της πειθαρχίας και της υπομονής.

Ενδιαφέρομαι
 Yoga

Yoga
Η yoga είναι η παύση των αναταράξεων του νου ή αλλιώς, η συγκράτηση των “κυματισμών” του νου, δηλαδή των σκέψεων. Έχει ως στόχο την αυτοπειθαρχία, την πνευματική διαύγεια, την ενδυνάμωση του σώματος και την οξύτητα του νου. 
 
Με την yoga το σώμα δυναμώνει, αναζωογονείται και επιπλέον ανακτά τη χαμένη του ευλυγισία. Βοηθάει στην καλύτερη στάση του σώματος και φροντίζει για την καλή διατήρηση των εσωτερικών οργάνων. Η γιόγκα επικεντρώνεται σημαντικά στην αναπνοή σας, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.
 
Στο γυμναστήριο μας έχουμε δημιουργήσει και τμήματα για παιδιά.
 
 Yoga kids

Yoga kids
Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, διδάσκει στάσεις της Γιόγκα, αναπνοές και χαλάρωση, με ένα ειδικό τρόπο, που είναι διασκεδαστικός και επιμορφωτικός μαζί.  Το μάθημα διανθίζεται με διάφορα διασκεδαστικά και επιμορφωτικά παιχνίδια, που ευνοούν την αυτοέκφραση, την συνεργασία και την κοινωνική ανάπτυξη. Επίσης, χρησιμοποιούμε μουσική και διάφορες τέχνες, όπως τραγούδι, ζωγραφική κ.λ.π.
 
Τα παιδιά αποκτούν σωστό, ευλύγιστο και δυνατό σώμα, γερή άμυνα για καλύτερη υγεία, αλλά και αυτοπεποίθηση, ηρεμία & βελτιωμένη συγκέντρωση του νου. Όλα αυτά συμβάλλουν σε μια θετικότερη εικόνα του εαυτού τους και πιο αρμονικές σχέσεις με τους γύρω τους.
 
 Balletoning 

Balletoning 
Το Balletoning είναι μια μέθοδος εκγύμνασης του σώματος βασισμένη πάνω σε ασκησιολόγιο και αρχές του κλασσικού, μοντέρνου, Jazz και σύγχρονου χορού. Έχει ως σκοπό την ενδυνάμωση του κέντρου και όλου του σώματος καθώς και τη βελτίωση της ευκαμψίας και της ισορροπίας μέσω της κίνησης.
 
Αποτελεί ιδανικό πρόγραμμα για ένα δυνατό και αρμονικό καλλίγραμμο σώμα.

Ενδιαφέρομαι
 Pilates 

Pilates
Οι ασκήσεις pilates αυξάνουν την ευλυγισία, την δύναμη και την μυική αντοχή χωρίς να δίνουν όγκο στους μύες. Βελτιώνουν την σωστή στάση του σώματος και βοηθάνε στην ανακούφιση από πόνους στην μέση και τον αυχένα. Ευθυγραμμίζουν και βελτιώνουν την κατάσταση της σπονδυλικής στήλης ενώ παράλληλα απομακρύνουν το στρες και δίνουν έμφαση στην σωστή αναπνοή. Συμμετέχουν στην πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών και όπως κάθε μορφή άσκησης προσφέρει ευεξία.

Ενδιαφέρομαι
 Trx 

Trx 
Το trx είναι η γυμναστική που υπόσχεται γραμμωμένο και δυνατό σώμα. Πρόκειται για έναν ιμάντα με λαβές, με τον οποίο ο καθένας μπορεί να γυμνάσει το σώμα του με μία άσκηση. Οι μεταβαλλόμενες ασκήσεις και οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυικών ομάδων, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους. Μοναδικό εργαλείο πέρα από τον ιμάντα είναι το ίδιο το σώμα. 
 
 Zumba - Zumba kids


Zumba - Zumba kids
Η zumba αποτελεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει στοιχεία από αερόμπικ και χορούς. Βοηθάει στην απώλεια βάρους, τονώνει το σώμα και βελτιώσει τη διάθεσή σας.Η αναζωογονητική μουσική και οι υψηλής ενέργειας κινήσεις κάνουν την εορταστική διάθεση του Zumba μεταδοτική. 

Όλες οι ηλικίες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα zumba, για αυτό έχουμε δημιουργήσει και παιδικά τμήματα zumba.
 
 
 Μοντέρνος & Σύγχρονος Χορός


Μοντέρνος & Σύγχρονος Χορός
Στο γυμναστήριο μας υπάρχουν προγράμματα μοντέρνου και σύγχρονου χορού τα οποία πραγματοποιούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
 
Μέσα από τον χορό και την διασκέδαση επιτυγχάνουμε την άθληση του σώματος. 

Ενδιαφέρομαι
 
 Trampoline 


Trampoline 
Η προπόνηση με τραμπολίνο είναι αερόβια προπόνηση και προσφέρει μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για όσους έχουν βαρεθεί το πρόγραμμα τους στο διάδρομο και στα υπόλοιπα μηχανήματα αερόβιας άσκησης.
 
Οι ασκήσεις είναι απίστευτα διασκεδαστικές, χαμηλές σε ένταση ενώ βοηθάνε στο κάψιμο λίπους. Ακόμα, βοηθάνε στην ενίσχυση των οστών, βελτιώνουν την ισορροπία, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και ανακουφίζουν από τους πόνους στη μέση και την πλάτη.
 
 
 Kick boxing ενηλίκων  - Kick boxing παιδικό 

Kick boxing ενηλίκων  - Kick boxing παιδικό 
Το kick boxing είναι στην πραγματικότητα ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, το kick boxing έχει εξελιχθεί τόσο σε ένα άθλημα συναγωνισμού, αλλά και ως μηχανισμός προπόνησης και αυτοάμυνας. 
 
Ανεξάρτητα από το τι θα σας ωθήσει σε αυτό, αυτή η δραστική μορφή άσκησης, μπορεί να ωφελήσει την υγεία και την ποιότητα ζωής σας με πολλούς και σημαντικούς τρόπους, καθώς γυμνάζει ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες. Ο συνδυασμός μάλιστα αεροβικής με kickboxing, το cardio kick boxing, αποτελεί μια πολλή καλή μορφή άσκησης και σε αντίθεση μάλιστα με το απλό kick boxing, το cardio kick boxing δεν απαιτεί εξοπλισμό. 
 
Ας δούμε όμως τα 8 σημαντικότερα οφέλη του kick boxing 
1. Ανακουφίζει το στρες 
2. Βελτιώνει την στάση του σώματος 
3. Λειτουργεί ως μηχανισμός αυτοάμυνας 
4. Βελτιώνει το συντονισμό μας 
5. Συμβάλλει στην ολοκληρωμένη άσκηση σώματος 
6. Βελτιώνει την αντοχή και δυναμώνει την καρδιά
7. Βοηθά στην απώλεια βάρους
8. Βελτιώνει την ισορροπία 
Τέλος, μια μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το kick boxing είναι αποτελεσματικό στη βελτίωση της ισορροπίας και της βάδισης σε ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.
 
Όλες οι ηλικίες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα kickboxing, για αυτό έχουμε δημιουργήσει και παιδικά τμήματα  kick boxing.
 
 
 
Ακόμα:
 Ενόργανη για αγόρια
 Swings 
 Fat burn
 Latin 

Μια επίσκεψή σας στο γυμναστήριο μας Αρμονία Fitness - Gym στην Καστοριά θα σας ενεργοποιήσει. Ο συνδυασμός του ζεστού και φιλόξενου χώρου μας και η πολυετής εμπειρία και συνεχής επαφή μας με το μοντέρνο και σύγχρονο fitness σας εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία για την πραγματοποίηση των δικών σας προσωπικών στόχων. 

Αρμονία Fitness - Gym | Γυμναστήριο - Κέντρο Σωματικής Ευεξίας
Γράμμου 74, Καστοριάς
Τηλ: 2467505337 Κιν:  6908697532